Een man legt een witte roos op een grafsteen

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter

Een uitvaartverzekering is in veel gevallen heel zinvol. Vaak is er niet voldoende geld beschikbaar om de onverwachte kosten van een uitvaart op te vangen. Het kan ook zijn dat u al een uitvaartverzekering heeft, maar dat u verzekerd bent voor een te laag bedrag. Door uw uitvaart nu alvast financieel te regelen kunt u onnodige zorgen voorkomen. Dit geeft rust voor uzelf en voor uw nabestaanden.

Bekijk hier met welke uitvaartkosten uw nabestaanden mogelijk te maken krijgen.

Vul de uitvaartkostenmeter in

Passende verzekering

Veel mensen hebben persoonlijke wensen voor hun uitvaart. Wat uw wensen ook zijn, Monuta heeft een passende Monuta uitvaartverzekering. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Monuta Uitvaartverzekering natura. U ontvangt dan de volledige ondersteuning van een Monuta uitvaartverzorger met een aanvullend geldbedrag. Zo weet u zeker dat uw uitvaart goed wordt verzorgd en er geld voor extra wensen beschikbaar is.

Alleen een geldbedrag verzekeren kan ook, met de Monuta Uitvaartverzekering geld. Deze verzekering keert een bedrag uit waarmee uw nabestaanden de kosten van de uitvaart kunnen betalen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf. De uitvaartverzekeringen van Monuta bieden een goede dekking tegen een scherpe premie en bovendien zijn kinderen gratis meeverzekerd tot 18 jaar.

Waarom Monuta?

Monuta vindt het belangrijk dat nabestaanden met een goed gevoel op het afscheid kunnen terug kijken. Met haar jarenlange ervaring helpt Monuta nabestaanden om een afscheid vorm te geven dat past bij de overledene. Op deze manier is Monuta de steun bij ieder afscheid.

Verzekerden van Monuta zijn zeer tevreden. Uit het klanttevredenheidsonderzoek dat het Verbond van Verzekeraars heeft laten uitvoeren door onderzoeksbureau GfK, wordt Monuta namelijk als een van de beste uitvaartverzekeraars beoordeeld. Daarom werken wij graag met hen samen.

Axi-Plan Adviesgroep B.V. adviseert u graag over een uitvaartverzekering die past bij uw situatie en aansluit bij uw uitvaartwensen. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en bekijken vervolgens welke (aanvullende) uitvaartverzekering het beste bij u past.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.