Zakenmensen schudden elkaar de hand op kantoor

Bedrijfsfilosofie AXI-Plan Adviesgroep B.V.

Ten behoeve van onze klanten zetten wij ons elke dag voor 100% in. Wij inventariseren de financiële behoeften, stellen risicoanalyses op en realiseren daadwerkelijk maatwerkoplossingen. Met betrekking tot schade vinden wij een correcte afwikkeling uitermate belangrijk. Ons doel is onze klanten een goed en vertrouwd gevoel te geven over de aan ons toevertrouwde zaken. Op deze wijze bouwen wij aan lange termijnrelaties met onze klanten.

Onze waarden

Kwaliteit

In onze dienstverlening en bedrijfsprocessen blijven wij kwaliteit zover mogelijk doorvoeren en verbeteren, hetgeen zal leiden tot tevreden klanten.

Klanttevredenheid

Door een klantgerichte opstelling en door te doen wat wij beloven krijgen en behouden wij tevreden klanten. Zij zijn immers de basis van ons bedrijf. Onze klanten zijn niet van ons afhankelijk, wij zijn van onze klanten afhankelijk.

Betrokkenheid

Wij verwachten van iedereen binnen ons bedrijf grote betrokkenheid en een loyale opstelling. Ons bedrijfsbeleid is erop gericht om de belangen van onze klanten optimaal te behartigen.

Educatie

Wij investeren veel tijd in het bijhouden van vakkennis, zodat wij onze klanten “up to date” kunnen adviseren. Zelfwerkzaamheid is hierbij belangrijk.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.